Луна напусна, а Преслава се завърна във VIP Brother


Луна напусна, а Преслава се завърна във VIP Brother

Луна напусна завинаги Къщата на Big Brother след проведеното зрителско гласуване при петите елиминации в шоуто. Нито един VIP Съквартирант не изпрати попфолк певицата до прага на Къщата. Преди да си тръгне окончателно, Луна протегна ръце към небето, изричайки: "Не ги съди, Господи! Не те знаят какво вършат!”.

Пред Ники Кънчев ексцентричната певица сподели, че е напуснала по Божията воля, защото това е най-доброто за нея. Тя беше категорична, че поведението й не е била тактика, а е била истинска. Тя избра да даде щита на SDI на Кристина Димитрова, като по този начин я спасява от предстоящите номинации.

За резултата на петите елиминации със сигурност повлия и поведението на Луна по време на последната мисия в Къщата. По време на тазседмичната задача #КОЙ всяка една от звездите трябваше да се раздели с нещо ценно или да победят себе си и егото си. Big Brother даде възможност на Луна да си помисли дали е готова да се раздели с конската си опашка. Попфолк иконата обаче категорично отказа да се раздели с екстеншъна си, заради което мисията беше обявена за неуспешна и Съквартирантите останаха само със 162 лева бюджет за цялата седмица. Всички се обърнаха срещу ексцентричната певица, като дори кротката Ернестина изля гнева си върху нея. На всеобщите нападки Луна отговори с песни от нейното творчество.

Певицата пожела да говори с Big Brother, за да изкаже силното си възмущение от агресивното поведение на всички. Луна е категорична, че би се обръснала и нула номер, ако е за някаква важна кауза. Големият Брат й даде нова, последна възможност – ако до час тя реши да махне опашката си, той ще възстанови целият бюджет на Съквартирантите до пълния размер, включително и глобите, наложени заради Кичка. 30 минути по-късно Луна се завърна в Изповедалнята без конската си опашка. Кичка и Ернестина се впуснаха към нея, поздравявайки я за жеста. Останалите обаче бяха категорични, че това би било проява на лицемерие от тяхна страна. След кратък дебат всички решиха да не се възползват от възстановения бюджет.

Big Brother получи официален отговор от Ceasare Palace, написан от екип на отдел "Представления”, но той не даде отговор на най-горещия въпрос в Къщата "Пяла ли е Кичка Бодурова през 1999 година в прочутата зала?”. Оказа се, че мениджмънта на хотела е нов и не се пазят архиви за изпълненията преди 2001 година.

В края на живото предаване стана ясно и решението на Big Brother. Tой отново позволи на Преслава да влезе в Къщата. Тя обаче влиза като гост звезда, не може да номинира и да бъде номинирана и няма да се бори наравно с останалите звезди за наградата на публиката.

Не пропускайте развитието на отношенията между Съквартирантите в дейли епизода на VIP Brother във вторник от 20.00 ч. по Нова.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама
Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама