Lyrra дебютира с етно-хаус сингъла "Believe" (ВИДЕО)


Lyrra дебютира с етно-хаус сингъла "Believe" (ВИДЕО)
Снимка: ПР

Едно ново музикално явление се задава на хоризонта. Тя се казва Lyrra и представя първия си сингъл "Believe".

Отраснала и шлифована в традицията на българския фолклор, Любомира Павлова – Lyrra, е намерила себе си в етно-хаус стила.

"Да смесвам стилове – това е моята стихия. Фолклорът винаги ще присъства в моята музика, заради корена, който ми дава и заради възможността да докажа абсолютната невярност на твърдението, че народните певици не могат да пеят в други стилове", категорична е Lyrra.

Освен изпълнител със забележителен глас, тя е и автор на музиката на песента заедно с продуцентите си Fabrizio Parisi и The Editor. Текстът е на Деница Стойкова, с която Lyrra пее в световноизвестното трио "Булгарина".

Сингълът прави своята премиера с видеоклип, който пренася във времената на прабългарите. Той е заснет в най-големия Историческия парк край Варна. Костюмите са с максимално запазена автентичност от реквизита на парка и на ансамбъл "Чинари", част от който е и Lyrra. Във видеото певицата си партнира с Божидар Лалев – състезател по стрелба с лък, който се занимава професионално с исторически възстановки.

Сюжетът прескача през вековете по стъпките на истинската любов. Героите се познават от предишния си живот, в който той е прабългарски войн, а тя трябва да го остави да замине на битка, от която така и не се завръща. Днес се срещат отново, за да напишат финала на кармичната си връзка.

Режисьор е Иван Трингов, а главен оператор Георги Маринов.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама