Майкъл Бубле пусна първия сингъл от новия си албум (ВИДЕО)


Майкъл Бубле пусна първия сингъл от новия си албум (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

Майкъл Бубле обяви, че 11-ият му студиен албум, кръстен "Higher", ще излезе на 25 март. Той представи и първия сингъл от него - "I’ll Never Not Love You".

"Higher" е първият студиен албум от изпълнителя за три години и следва много успешното, напълно разпродадено двугодишно турне "An Evening With Michael Bublé Tour", както и 10-годишнина от масивния успех на класическия албум "Christmas".  

Открояващи се песни от новия албум са магичният дует с Уили Нелсън в "Crazy", чувствената версия на Бубле на писаната от сър Пол Маккартни песен "My Valentine", класиката на Боб Дилън "Make You Feel My Love" и три оригинални, писани от Бубле песни, включително сингъла "I’ll Never Not Love You". Други ключови песни са интерпретацията му на класиката от Сам Кук "Bring It On Home To Me", "You’re The First,  The Last, My Everything" и веселата "A Nightingale Sang in Berkeley Square". Албумът завършва с драматична и разбиваща сърцето версия на "Smile", придружена от госпъл хор.  

Както Майкъл Бубле коментира: "Този път се открих напълно за опитването на нови неща. Порових по-дълбоко, докато работех, и се обградих с най-великите създатели на музика в планетата с гигантско въображение. Независимо дали седях да пиша с Райън Тедър и Грег Уелс, записвах три песни в един сет с Боб Рок и 40 oт най-невероятните музиканти в студиото, които не са свирили от 15 месеца, танцувах, смеех се и плачех по бельо в домашното ми студио, когато песен звучеше просто правилно, всеки момент бе магичен или сякаш Вселената заговорничи да ме доведе до този момент от 20-годишно пътуване. Никога не съм бил по-развълнуван след завършването на албум".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама