Майли Сайръс и Дуа Липа с парче за женската сила (ВИДЕО)


Майли Сайръс и Дуа Липа с парче за женската сила (ВИДЕО)
Снимка: Вирджиния Рекърдс

Майли Сайръс и Дуа Липа представиха дуета си "Prisoner". Парче за женската сила, смелост и неподчинение.

Режисьори на предизвикателното видео към песента, в което певиците тотално отпускат синджира и влизат в ролята на истински рок икони, са Сайръс и Алана О'хрлихи.

"Prisoner" е вторият дългоочакван сингъл от предстоящия седми студиен албум на Майли – "Plastic Hearts", който излиза само след седмица. Студийната колекция ще съдържа 12 нови парчета, сред които суперхитовете "Midnight Sky", както и звездни колаборации с Били Айдъл и Джоан Джет.

С глас, създаден да пее рок, Майли представи преди 3 месеца първия сингъл от "Plastic Hearts" – "Midnight Sky", с който разкри поредната "непослушна" посока, по която поема. Песента за нула време се изстреля на върха на световните музикални класации, а у нас бе най-излъчваното парче в ефира за месец октомври и прекара 7 последователни седмици под #1 в Топ 10. Режисьор на видеото към песента е самата Майли, която е по-себе си от всякога - непримирима, сияеща, секси, експериментална. Преди месец изпълнителката пусна и ремикс версия на песента – "Edge of Midnight (Midnight Sky Remix)", с участието на Стиви Никс.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама