Максим Ешкенази и Михаела Филева с два безплатни концерта с филмова музика


Максим Ешкенази и Михаела Филева с два безплатни концерта с филмова музика
Снимка: ПР

Маестро Максим Ешкенази и очарователната Михаела Филева, заедно със симфоничния оркестър на Държавна опера Русе, представят "I❤️Музика" - два класически концерта с филмовата музика. Концертите ще се проведат с вход свободен на 9 септември в Русе (Централен площад) и на 16 септември в София - езерото "Дружба".

Зрителите ще се насладят на музика от филмите "Оркестър без име", "Междузвезди войни", "Васко да Гама от село Рупча", "Индиана Джоунс", "Отмъстителите", "Любимец 13" и много други култови ленти. Специално участие в двата концерта ще има Печенката със своите характерни бийт бокс изпълнения.

"Вече няколко години с Михаела и музиканти от различни класически оркестри правим концерти в цялата страна - публиката винаги реагира изключително екзалтирано. За пореден път ще посетим Русе, където още от Фортисимо Фест знам, че хората са жадни за тези концерти. В София пък за първи път ще сме в "Дружба", при това на езерото. Мястото е изключително подходящо за едно запомнящо се и различно събитие!", споделя маестро Ешкенази

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама