Малума пусна албум, вдъхновен от детството му


Малума пусна албум, вдъхновен от детството му
Снимка: Sony Music/ Вирджиния Рекърдс

Латино суперзвездата Малума изненада феновете си с премиерата на своя пети студиен албум "Papi Juancho". 

"Papi Juancho" включва 22 парчета, които изпълнителят създава по време на карантината в родния си град Меделин, Колумбия, както и в Маями, а името на албума, в превод "лошото момче", разкрива неговото алтер его и прави препратка към втория му албум "Pretty Boy Dirty Boy".

"Този албум е много специален за мен, тъй като представя същността ми, начина, по който израснах, музиката, която аз и приятелите ми харесваме и личния ми вкус за регетона. Затова реших и да се колаборирам с артисти, които ме вдъхновяват. Създадох "Papi Juancho" с много любов, за да зарадвам феновете си и за да направя и себе си щастлив. Искам хората да се забавляват на музиката ми - това е целта на "Papi Juancho", споделя Малума.

""Papi Juancho" е много разнообразен албум. Например парчето "Medallo City" е трап, миксиран със салса - жанр, с който не бях експериментирал до момента. С новия си проект искам да покажа културата си и хората да видят откъде идвам", добавя още.

Заедно с премиерата на "Papi Juancho", Малума представи и официалното видео към песента "Parce" с участието на Лени Таварес и  Джъстин Куилес.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама