Мария Бакалова с роля в нов романтичен филм


Мария Бакалова с роля в нов романтичен филм
Снимка: Getty Images

Мария Бакалова не може да се оплаче от липса на ангажименти, след като проби в Холивуд с изпълнението си в "Борат 2". Номинираната за "Оскар" българка се похвали в Instagram, че е била избрана да участва в нов филм. На 25-годишната актриса е поверена една от главните роли в британско-италианската продукция "The Honeymoon".

Снимките на лентата започват през септември и ще бъдат в Рим и Венеция. Режисьор е Дийн Крейг, а Мария ще си партнира с Пико Аликсандър, Асим Чодри и Лукас Браво.

Нашето момиче ще се превъплъти в образа на Сара, която заминава на сватбено пътешествие със съпруга си във Венеция, но най-добрият приятел на мъжа ѝ проваля плановете ѝ.

"Лентата ме заинтригува, защото това е комедия, която се различава от типичните филми за приятели, включвайки силен женски образ и то от Източна Европа. Мисля, че след почти две години пандемия, всички търсим нещо, което да повдигне духа ни и да ни помогне психически да избягаме от апартаментите си. Доволна съм, че съм част и от продуцентския екип", сподели Бакалова.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама