Мария Бакалова за новия й филм: Той е жесток, хаплив и с убийствени обрати (ВИДЕО)


Мария Бакалова за новия й филм: Той е жесток, хаплив и с убийствени обрати (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Мария Бакалова отправи специална покана към българската публика. Поводът е предстоящата на 12 август премиера на трилъра "Убийствена игра" с нейно участие.

Филмът е жесток, хаплив, с изключително чувство за хумор и е изпълнен с убийствени обрати, казва актрисата във видеото. По думите й тази черна комедия ще накара зрителите да се разсмеят, да се страхуват, да притаят дъх в очакване и почуда кой, какво, кога, защо, как направи, какво се случи, какво видя, но забавлението е преди всичко. "Елате и вижте какво може да се обърка в една парти игра", казва още Мария Бакалова.

Оригиналното заглавие на лентата е "Bodies, Bodies, Bodies", режисьор е Халина Рейн, а сценаристи са Сара ДеЛапе и Кристен Рупениан. Оператор е Джаспър Улф. Музиката е на американския композитор и музикант Ричард Вриланд, по-известен със сценичното си име Disasterpeace.

В едно отдалечено семейно имение група 20-годишни младежи планират да се скрият от връхлитащия ураган и да си организира парти. На този младежки купон една парти игра си обърква жестоко и предлага свеж поглед към термините "нож в гърба" и "истински приятел".

В останалите роли са Амандла Стенбърг, Майхала Херолд, Чейс Сюи Уондърс, Рейчъл Сенот, Лий Пейс и Пийт Дейвидсън.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама