Мария и Алекс: Празници са най-сплотяващите


Мария и Алекс: Празници са най-сплотяващите

"С Мария имаме много хубави семейства и със сигурност може да кажем, че тези празници са най-сплотяващите", сподели Алекс Раева по време на подготовката за Коледния концерт на X Factor, който ще се излъчи утре вечер от 20:00ч. по Нова телевизия.

Очарователните водещи не скриха, че в навечерието на празниците не остава време за коледни филми, тъй като ангажиментите не са малко, а голяма част от вниманието е насочено към най-близките хора. 

"Сами виждате каква динамика цари тук. Това, че е лудница на сцената, означава, че всичко ще е перфектно!“, пошегува се Мария Игнатова.

Дамите споделиха, че изпълненията ще бъдат сред най-добрите на сезона, а в допълнение на сцената ще изникват каляски, джуджета, коледни елхи и подаръци. Именно на Бъдни вечер Дарина, Стивън, Кристиан, Виктория, A.V.A и Християна ще имат възможността да се превърнат в приказни герои с истински хитове.

"Откриването на концерта ще бъде вълшебно. Дори се просълзихме, както обикновено, когато има малки деца на сцената“, така описаха водещите представянето на сладурите от Бон-Бон, които ще донесат коледния дух на сцената на X Factor още в самото начало на концерта.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама