Мария Игнатова: „Случиха ми се много интересни неща по време на участието ми в „Маскираният певец“.


Мария Игнатова: „Случиха ми се много интересни неща по време на участието ми в „Маскираният певец“.
Снимка: Facebook

В миналия епизод, шоуто напусна Заекът – един от любимите герои на малки и големи. Зад тази оригинална маска се криеше лъчезарната Мария Игнатова. Тя не можа да се пребори в дуела си с Прилепа и отпадна от предаването.

Тя сподели как се е чувствала по време на участието си:

„Не ми беше лесно да участвам в „Маскираният певец“. Трудно свикнах с ограниченията на костюма. Най-вече с дишането и с движенията. Според мен костюмът на Заекът е най-красивият от всички. За съжаление, детайлите по него не се виждат много добре. Никога през живота си не съм се чувствала толкова секси, колкото, когато бях облечена в него. Чувствах се, все едно съм гола.“

ПАУЛИНА ОТ "ИГРИ НА ВОЛЯТА" С ПРЕДИЗВИКАТЕЛНА ВИЗИЯ (ВИДЕО)

Красавицата споделя, че най-голямото предизвикателство за нея е било това да крие участието си от екипа, с който са колеги и работят заедно от 15 години.

„Основната ми цел беше да се забавлявам, да е весело и приятно за зрителите. Още по-забавна ми беше интеракцията с останалите маски. Може би трябва да ни оставят малко повече да общуваме помежду си. Но знам, не е позволено. Иначе ми се случиха много интересни неща по време на участието ми в „Маскираният певец“. Омъжих се, изкарах медения си месец под карантина. Пях Ламбада в гората, облечена като Заек посред нощ. Изкарахме коронавируса сравнително леко, без усложнения. И двамата с мъжа ми сме ваксинирани още от април и използвахме времето да си полежим две седмици вкъщи.“,  разкрива още Мария Игнатова.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама
Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама