Мария Игнатова сменя Венета Райкова в "Папараци"


Мария Игнатова сменя Венета Райкова в "Папараци"
Снимка: bTV

Тази есен предаването "Папараци" по bTV поема в нова посока и ще се трансформира в първия по рода си комедиен телевизионен таблоид в България, който ще носи името – "Папараци – ново 20!". Шоуто ще продължи да наблюдава българските звезди, но с повече хумор, а в изцяло новото студио ще влезе една от най-емблематичните водещи у нас – Мария Игнатова.

Всяка неделя вечер доброто настроение ще превзема ефира с много ирония, звезди в парадоксални ситуации и неподправени емоции. Главни действащи лица отново ще бъдат популярните личности в България, които дори и не подозират, колко ще се смеят със самите себе си.

Освен в реалния живот на звездите, "Папараци – ново 20!" ще се гмурне и във виртуалния им свят и ще ги постави в серия от комични ситуации в изцяло новите рубрики. Напълно подчинени на забавната страна на живота ще бъдат и интервютата и срещите на Мария Игнатова с нейните звездни гости в студиото. Те ще разказват своите най-забавни и нелепи истории, ситуации, които са на ръба на комичното и ще признават своите сладки прегрешения.

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама