Мария Илиева и D2 с общо благотворително парче


Мария Илиева и D2 с общо благотворително парче

Парчето "С теб научих как" за първи път обедини в общ проект финеса на Мария Илиева с мъжествеността на Дидо и момчетата от D2. Резултатът е песен с емоционален текст, динамичен саунд и дълбоко социално послание, създадена, за да изрази искрената подкрепа на музикантите за каузата на фондация "Цветан Цанов" за превенция на насилието сред децата в България.

В новия брой на ОК! Мария и Дидо споделят своята представа за благотворителност и защо застават на 100 % не само зад този проект, но и зад думите в песента си: "От своята сила нека подарим, нека не мълчим".

"Благотворителност трябва да има по всяко време на годината и трябва да бъде насърчавана. От друга страна, по Коледа се случват чудеса, като че ли хората стават по-добри, по-загрижени. Празниците са още един добър повод да се подари щастие", сподели певицата, която неведнъж е подкрепяла каузи, в които намира смисъл и прозрачност.

Дидо пък вярва, че благотворителност е "да научиш някого на нещо, за да може той да си изкарва прехраната. Всеки трябва сам да постигне нещо в този живот".

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама