Мария Илиева тръгва на лятно турне


Мария Илиева тръгва на лятно турне

С клубни участия на 12-ти и 17-ти юли и симфоничен концерт на 11-ти юли Мария Илиева ще зарадва феновете си по Черноморието.

Певицата е подготвила и още една изненада - на 16-ти юли ще бъде специален гост на закриващия концерт на The Voice of Summer Tour 2014 във Варна.

Клуб Heaven в Лозенец ще е най-горещото място по морето на 12-ти юли, а на 17-ти партито ще е в клуб Extravaganzza, Варна. Неизменно до Мария ще бъде групата ѝ – Георги Янев (китара), Мартин Ташев (тромпет) и DJ Mr Moon.

На 16-ти юли хитът на лятото “Видимо доволни” ще прозвучи от сцената на The Voice of Summer Tour 2014 във Варна. След като Мария Илиева бе специален гост на откриващия концерт в София, двамата с Криско ще закрият турнето в морската ни столица.

Несъмнено едно от значимите музикални събития на лятото ще бъде концертът на Мария Илиева със симфоничния оркестър на Държавна опера – Бургас с гост диригент Славил Димитров. На 11-ти юли в Летния театър в Бургас певицата ще представи хитовете си с нови оркестрации, изготвени от маестро Димитров. Гост-музиканти в проекта са Георги Янев (китара), Тони Златанов (клавир) и Емил Пехливанов (перкусии). Билети за концерта все още могат да се открият на касите на Държавната опера – Бургас, както и на касите на Eventim в цялата страна.

За феновете в София Мария Илиева предвижда вълнуваща среща. На 13-ти юли певицата ще пее на закриването на Световното първенство по футбол и ще гледа финалния мач на Mondial Camp зад НДК.

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама