Мег Райън се завръща на екран (ВИДЕО)


Мег Райън се завръща на екран (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Отново ще гледаме Мег Райън на големия екран. 61-годишната актриса се завръща, като този път ще бъде също режисьор и сценарист на лентата "What Happens Later".

Звездата, позната ни от "Когато Хари срещна Сали" и "Безсъници в Сиатъл", си беше взела голяма почивка от светлината на прожекторите.

Оттеглянето на Мег Райън

"Взех си голяма почивка, защото чувствах, че има толкова много други неща, които исках да развия", каза тя, включително като майка на двете си деца - син Джак, на 31 години, от бившия ѝ съпруг Денис Куейд и дъщеря Дейзи на 18, която тя осинови през 2006 г.

"Хубаво е да мислиш за актьорството като за работа, а не като за начин на живот", каза тя в голямо интервю за американското списание "People".

Вижте още: Ще познаете ли Мартин Николов-Елвиса преди 5 години? (СНИМКА)

Повече за "What Happens Later"

Сега – осем години след последния ѝ филм "Итака", нейният режисьорски дебют през 2015 г., тя се завръща на големия екран този ноември с новата романтична комедия "What Happens Later". Това е история за бивши любовници, които за една нощ се озовават заедно на регионално летище.

Райън, към която във филма се присъединява Дейвид Духовни, нарича цялата продукция на тази романтична комедия "магическа".

Новата романтична комедия с участието на Мег Райън тръгва по кината по цял свят на 3 ноември.

Източник: БГНЕС

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама