Миглена Ангелова е победителят във VIP Brother


Миглена Ангелова е победителят във VIP Brother

Големият победител във VIP Brother 2016 е Миглена Ангелова, която получи най-голяма зрителска подкрепа и титлата "Любима звезда на България". На финала на риалити формата на второ място се класира Ути, а третата позиция е за Емануела. Зрителският вот отреди четвъртото място на Борислав, а на пето място е Христо.

Миглена подчерта, че наградата е много ценна за нея. Пред водещите Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева тя обаче призна, че не е очаквала да спечели шоуто. Големият победител благодари на всички, които я подкрепиха, като посвети отличието си на отбор "Поп-фолк".

Заелият второто място Ути изказа благодарност към гласувалите за него. Той е щастлив от факта, че интелигентните хора все пак са му оказали голяма подкрепа.

Емануела зае почетното трето място, а на сцената Алекс я попита какво откровено чувства към Борислав. Еми отговори уклончиво, но майката на Боби гласува с две ръце двамата да се съберат.

Христо и Борислав финишираха на пето и четвърто място. При Алекс Сърчаджиева актьорът призна, че митичната му възлюбена се казва Ружа, а Боби откровено разказа как дори не е подозирал, че може да стигне дотук в шоуто.

Бляскавият финал на VIP Brother 2016 донесе на петимата финалисти много емоции. Още в началото на живото предаване Къщата отново се напълни със звезди, но бившите Съквартиранти останаха за кратко – само да вдъхнат увереност на финалистите. След това изненадите за Миглена, Емануела, Христо, Боби и Ути продължиха с емоционални обръщения от най-близките им хора, а финалистите не сдържаха сълзите си от щастие и умиление.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама