Михаела Филева пее за своето най-голямо вдъхновение в "La Música" (ВИДЕО)


Михаела Филева пее за своето най-голямо вдъхновение в "La Música" (ВИДЕО)
Снимка: ПР

Михаела Филева посвети текста на новата си песен на голямата си страст и вдъхновение - музиката. "La Música" е част от новия албум на Михаела "96", който тя създава с екип от международни автори на творческия лагер миналата година. Певицата пише текста в съавторство с Виктория Терзийска (Мастило), музиката е на Florian Rus, Maria Alexandra Florea и Costel Dominteanu.

Във видеото на "La Música" виждаме Михаела на различни локации, в различна светлина, но винаги очарователна, усмихната и магнетична, вдъхновена от музиката, която достига до сърцата ни като "мъничка стрела", разпалва огъня в нас, вдъхновява и дава смисъл. Режисьор на клипа е Виктор Антонов, с оператор Калоян Игнатов, хореограф Радостина Точева и страхотните танцьори от RiO Crew.

През последните месеци Михаела не спира да радва феновете си с нови проекти, а пред себе си поставя нови и нови предизвикателства. Само до преди няколко седмица дуетът ѝ с Дара Екимова "Всичко е било за добро" оглавяваше класацията за най-ротирани български песни, през април участва в създаването и изпълнението на едноименната песен към българската комедия "Опасни шматки", а през идните седмици ще се посвети на репетиции за ролята на Жулиета в мюзикъла на Старозагорска опера "Ромео и Жулиета".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама