Михаела Филева подгрява Еve


Михаела Филева подгрява Еve

Остава малко повече от месец до дългоочаквания концерт на хип-хоп сензацията Eve. Заради неотложни ангажименти в Холивуд певицата отложи датата на шоуто си, но тя наистина ще разтърси Парти център 4 км на 25 ноември. Носителката на "Грами“, която в момента снима трета част на комедията "Бръснарницата" заедно с Айс Кюб и Ники Минаж, ще ни зарадва с най-големите си хитове. Тя пристига у нас със супер елитния DJ Martin2Smoove, забивал в най-яките клубове като лондонския Ministry of Sound и Pacha на остров Ибиса.

Преди Eve на сцената в Парти център 4 км ще станем свидетели на разтърсващ денс спектакъл, създаден специално за концерта от Милен Данков, с участието на певицата Михаела Филева и DJ Marti G.

Милен Данков е известен танцьор и хореограф с много изяви в телевизията. Като хореограф участва в няколко телевизионни проекта, сред които "X Factor", "Мюзик Айдъл", "Танцувай с мен", "VIP Dance” и "Music Academy”. Милен режисира танците в клиповете на някои от най-известните родни звезди – "За тебе песен нямам" и "Не изчезвай" на Невена Цонева, "Чуваш ли" на Мария Илиева и Графа, "Post Sleep" на Руши Виденлиев и много други. 

Михаела Филева стана популярна с хитовете "Когато ти трябвам", "Опасно близки”, "А дано, ама надали”, "Приливи и отливи”, "И аз съм тук“ и много други. Тя е един от най-ярките млади таланти на българската музикална сцена, набралa популярност от грандиозното първо издание на музикалното шоу „X Factor“ в България.

Билетите за концерта на Eve са на цена 40 лева до 18 ноември. В последната седмица (19 – 25 ноември) те ще са на цена 50 лева. Билетите могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на ticketpro.bg

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама