Михаела Филева става треньор в "Гласът на България"


Михаела Филева става треньор в "Гласът на България"
Снимка: bTV

Михаела Филева ще се присъедини към звездния състав от треньори в шестото издание на "Гласът на България" през пролетта на 2019 г. по bTV. Двайсет и седемгодишната певица, текстописец и инфлуенсър ще седне на един от емблематичните червени столове в търсене на най-добрия глас на България редом до любимите на цялата страна треньори – музикантът и продуцент Владимир Ампов – Графа, рок-легендата Иван Лечев и поп-фолк дивата Камелия.

"Познавам Михаела като музикант и вярвам, че нейната лична история и енергията, която излъчва, ще вдъхновят младите талантите да покажат най-доброто от себе си на сцената на "Гласът на България" и ще им помогне да повярват в мечтите си. Вярвам, че има с какво да изненада и нас, треньорите", коментира носителят на треньорската корона от последните два сезона Иван Лечев.

"Впускам се в това предизвикателство с огромна емоция и ще се опитам да бъда максимално полезна за талантите. Не беше толкова отдавна времето, в което бях „от другата страна", и знам точно какво е усещането, какви са притесненията, несигурностите и емоциите на участниците. Знам и как могат да бъдат преодолени", добави награждаваната четири пъти за "БГ изпълнителка на годината".

Новият сезон на „Гласът на България“ ще предложи на зрителите на bTV и нова порция завладяващи гласове и вълнуващи лични истории, които ще бъдат следени отблизо от най-горещите водещи – хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc’. Промени в регламента и спиращи дъха нови елементи във всеки един етап от шоуто ще превърнат надпреварата за наградата от 50 000 лева и титлата „Глас на България“ 2019 още по-оспорвана и ще държат певците и треньорите в напрежение до самия край.

Тази есен над 3500 певци от различни краища на света се явиха на предварителните кастинги за шести сезон, като най-добрите 100 от тях ще бъдат чути от треньорите на "кастингите на тъмно".

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама