Мила Роберт: Не искам мъжа ти, споко (ВИДЕО)


Мила Роберт: Не искам мъжа ти, споко (ВИДЕО)
Снимка: ПР

Мила Роберт отпразнува започването на новата година с издаването на новия си сингъл "Боклук". Това е и първата песен от дебютния ѝ албум "ЕГОТРИП", който излезе през декември.

Музикалната продукция е на Явор Карагитлиев, а текстът е на самата Мила. Песента разказва за пиянските грешки, сладките смешки и нощните въртележки.

"По истински случай е. Мой много близък приятел, който по това време много обичаше да хойка, имаше много ревнива приятелка и с право. С този мой приятел много се обичаме (и до ден днешен) и една вечер стана каквото стана - имахме проблеми заради непристойно пиянско поведение. Няма да давам детайли, все пак съм дама, но бяхме сгафили. Моят мъж дето е веднъж недоволен, неговото добро момиче хвърля чаши... абе голяма беля" – споделя Мила в закачливия си стил.

Видеото е заснето на трета буна във Варна, режисьор е Жоро Пеев, а оператор - Иван Христов. Няколко дни преди снимките Мила Роберт пуска стори в Instagram, че ще снима клип – и който иска да дойде. В деня на снимките се появяват много млади хора, които нямат търпение да се включат в снимачния процес. "Искахме просто да си комуникират един с друг и да им е приятно. Мисля, че така и стана. Надявам се да е добър спомен за тях, за мен със сигурност е", пояснява певицата.

"Във видеото искахме да покажем една друга част от песента. Опитахме се да изопачим непристойното женско поведение, което е провокативно и закача чужди мъже (в мое лице) и ролята ревнивото мило момиче (в ролята на Деси). Нито едно от тези две женски поведения не е окей според правилата на моя свят, но съм била и в двете позиции, така че разбирам" – допълва Мила.

"Целият проект няма много общо със случващото се в момента. Затова решихме да го пуснем на първи януари по обяд, когато хората ще бъдат с махмурлук и поне малко от малко ще могат да се припознаят. С тези атмосферни летни кадри пък искахме да напомним на хората, че има море и лято и всичко ще е наред", заключва Мила Роберт.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама