Мила Роберт пусна песен за любовта (ВИДЕО)


Мила Роберт пусна песен за любовта (ВИДЕО)
Снимка: ПР

Мила Роберт пусна новата си песен "Ме4ка", която е продължение на "Покемон".

"Тази песен е направена от много любов. Винаги съм била супер цинична към любовта, защото никога не съм вярвала, че мога да кажа "завинаги". – споделя певицата относно новото си парче.

"Мечка е песен, която манифестира любов в живота ми, има магически сили, това мога да кажа за нея."

Клипът към песента е сниман на българското Черноморие, в Равда, а режисьор отново е Жоро Пеев. За снимките към видеото Мила се подготвя близо половин година,  като от процеса включва и интензивни тренировки по Pole Dance. 

"Цялата бях в синки от пилона, но бях много щастлива, че съм успяла. Почти не ми оставаше време да спя, но много добре се получи!" – смята екстравагантната изпълнителка.

"Ме4ка" е вторият сингъл от предстоящият албум "Сърце", в който влиза и последния хит на изпълнителката "Покемон". Проектът представлява микс от музикални жанрове и елементи, които имат за цел да провокират публиката и да покажат колко тънки са границите между различните музикални стилове. 

"Игра с тъмните и романтични моменти от манталитета на българина. Това е идеята на целия проект "Сърце", по който работя вече повече от година. Чрез него искам да направя една много красива балканска картина от музика и видеа." – споделя Мила Роберт.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама