Миро е водещ на ново телевизионно предаване


Миро е водещ на ново телевизионно предаване
Снимка: БНТ

Поп певецът Миро е водещ на "Любимците на България" - най-новият мултимедиен проект на БНТ, в който зрителите и дигиталните потребители ще определят най-обичаните популярни личности у нас. Предаването стартира на 23 септември в 21:00 ч. в ефира на БНТ 1 и ще се излъчва всеки четвъртък.

Своята номинация в 12-те категории - спорт, музика, кино и театър, литература, медицина, наука, образование, мода, личности за пример, инфлуенсъри, популярни двойки и други любимци, всеки може да направи до 12 септември на сайта на БНТ bnt.bg/lubimcite.

Всеки епизод ще е посветен на отделна категория и ще представя личностите, получили най-много номинации в сайта. В рамките на три дни след представянето им зрителите ще могат да гласуват за един от тях, за да изберат победител. И макар предаването да има за цел да отличи любими съвременни личности, в него няма да липсва и здравословна доза забавления. Четирима панелисти ще коментират любимците, които публиката е посочила - трима постоянни и един гост, според съответната категория.

Големият финал ще е на 16 декември, когато ще стане ясно кой е любимецът на България.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама