Миро и Тото Н обраха наградите на БГ Радио 2021 (СНИМКИ)


Миро и Тото Н обраха наградите на БГ Радио 2021 (СНИМКИ)
Снимка: БГ Радио

На бляскава и пищна церемония се раздадоха Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2021. Големите победителите тази година са Миро и Тото Н, които взеха статуетки в най-много категории. 

Водещи на церемонията бяха чаровните Део и Поли Генова, които преведоха публиката през най-ярките моменти от историята на церемонията на БГ Радио, което навърши 20 години. Дони и Момчил дадоха старт на шоуто с изпълнение, в което се включиха Михаела Филева, Поли Генова, DARA, Михаела Маринова, Керана, Миро, Графа и Нети. Те изпълниха някои от най-любимите песни на обичания дует и илюстрираха приемствеността и обичта на новите поколения музиканти към златните поп хитове.  

ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ ТУК!

Спектакълът продължи с множество премиери и изпълнения, специално създадени за церемонията. Своите нови песни на сцената представиха Михаела Маринова, Миро, Стефан Вълдобрев и Обичайните Заподозрени, 4Magic, Pavell & Venci Venc’, СкандаУ, DARA, Михаела Филева, Графа с Wosh MC и FEEL, Виктория и Невена Цонева и Камен Воденичаров. 

Един от най-специалните и емоционални моменти в залата беше изпълнението на P.I.F с Прея и Ерсин Мустафов, посветено на Димо. Песента "Приказка" на P.I.F. прозвуча и за всички останали артисти и творци, които загубихме през изминалата година. Просълзената публика аплодира на крака групата в продължение на 4 минути!

Традиционната награда БГ Вдъхновение на името на Анна Мария Тонкова се връчи на Тоника СВ и Стефан Диомов за ярката следа, която тяхното творчество дава на българската музика. Изпълнението им вдигна на крака всички присъстващи изпълнители, които пяха прегърнати "Един неразделен клас", "Приятели" и "Здравей, как си приятелю".

БГ Радио връчи и още една специална награда - БГ Посланик, която вече е в ръцете на Виктория за представянето и на Евровизия 2021.

Над 23 000 слушатели са гласували за победителите в 10-те категории избирани чрез слушателски вот. Ето и всички победители:

БГ Текст 2021 - "Очите" – Миро

БГ Албум 2021 - "Стъпка напред" - Михаела Маринова

БГ Изпълнител 2021 -  ToTo H

БГ Изпълнителка 2021 - Поли Генова

БГ Дуо/Трио/Вокална група 2021 – СкандаУ

БГ Дебют 2021 – Керана и космонавтите

БГ Видеоклип 2021 - "Заедно" -  Слави, ToTo H и Ку-Ку Бенд; реж. Валери Милев

БГ Комбинация 2021 - Слави, ToTo H и Ку-Ку Бенд

БГ Песен 2021 - "Очите" - Миро

БГ Група 2021 - Б.Т.Р.

БГ Вдъхновение "Ана Мария Тонкова" 2021 – Тоника СВ и Стефан Диомов

БГ Посланик 2021 - Виктория

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама
Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама