Миро тръгва на лятно турне


Миро тръгва на лятно турне

През август и септември Миро ще зарадва феновете на българската музика с лятно мини турне. Първият концерт е на 30 август в Бургас, последвани от Варна на 31 август, Русе на 2 септември и на 13 септември в Пловдив.

Това е първото турне на поп идола след шеметния успех на "Омиротворен" от 2009 година.

Публиката ще има възможност да се наслади на любими песни от близкото минало на Каризма, хит синглите на Миро "Сувенир", "Убиваме с Любов", "Върха на планината", "Губя контрол когато", "Скочи над мен", "Август е Септември" др.

В летните театри в четирите града ще прозвучат и за първи път пред широка аудитория новите песни от предстоящия албум на Миро "МЕСИЯ" том ІІ "Възкресение" - "Подслон", "Месия", "Всичко било е насън", "Им Ним Алу", "Алелуя и Амен", "Говори ми с Любов".

Отсега са ясни изпълнителите, които ще пеят в дует с Миро. Това са Цветелина Янева, Невена Цонева и варненската хип-хоп сензация Dim4ou, а певецът подшушна, че ще има и изненадващи гости във всеки един от градовете.

"Това са мои колеги, но най-вече приятели. Щастлив съм, че ще имам честта да сме заедно на сцената", сподели развълнуван Миро.

В специално сформирания за концертите бенд влизат – Светлин Къслев – клавишни и вокал, Цветан Недялков - китари, Венелин Венков - ритъм секция, Михаил Дичев –бас. Щрайх линията е под нежната грижа на красивите и талантливи дами от "Хипнотик", а на сцените ще се качат и вокалистите - Севинч Ибрахим, Християна Дънкова, Мелинда Христова, Тодор Гаджалов, Огнян Георгиев, Константин Томов.

Самият Миро споделя: "Чакам това турне от много време и съм страшно развълнуван. Срещите с публиката са изключителна привилегия за всеки творец. Надявам се да се забавляваме и тези концерти да оставят следа".

Началният час на концертите и в четирите града е 20.30 часа. Билетите вече се разпространяват в мрежите на Ticketpro и Eventim и на касите на летните театри в Бургас, Русе, Варна и Пловдив. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама