Мишел Мона - новото попълнение на българската поп сцена


Мишел Мона - новото попълнение на българската поп сцена
Снимка: Monte Music

Мишел Мона - момичето с нежен глас и неповторимо присъствие, дебютира на музикалната сцена с красив клип и авторка песен с модерно звучене. "Искам" е комбинация от добре подбрани лирики с дълбоко послание и разказва историята на влюбено момиче и нейните мисли и разбирания за любовта.

За аранжимента на песента певицата работи с Денис Попстоев, който помага за модерното ѝ звучене - приятен микс от поп, трап и ъндърграунд елементи.

Красивите кадри във видеото на "Искам", режисирано от Николай Драганов, са заснети от оператора Борил Петров.

"Сбъдната мечта и в същото време истинско предизвикателство" – така определя Мишел дебютния си видеоклип.

"Нямам страх от височини, но 16-сантиметровите токове под червената рокля и нощните снимки на -5 градуса бяха изпитание. Въпреки всички препятствия по време на снимачния процес съм щастлива от крайния резултат и се надявам и публиката да го хареса", споделя още певица.

С образование в сферата на визуалните изкуства зад гърба си, на 20-годишна възраст Мишел Мона решава да се отдаде на своята страст към писането и музиката. Паралелно с висшето си образование в НХА сформира банда, първият ѝ голям музикален проект - група "Нак Букту", с която изпълняват и правят авторска музика в следващите 5 години. Печелят награди от конкурси и свирят активно по фестивали и нощни заведения за ъндърграунд музика. През 2018 пътищата им се разделят, но Мишел Мона не се отказва и поема по пътя на соловата си кариера. Тя работи с пълна сила по първия си самостоятелен албум, в който ще влезе дебютния сингъл "Искам".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама