ММА боецът Георги Валентинов, който влиза в Survivor 7: Кой беше Благо Георгиев?


ММА боецът Георги Валентинов, който влиза в Survivor 7: Кой беше Благо Георгиев?
Снимка: bTV

В новия сезон на реалити предаването Survivor 7 ще видим доста познати лица, сред които е и ММА боецът Георги Валентинов.

Той, както и друг участник - Благой Георгиев, е бивш приятел на Златка Райкова. 

В интервю ММА боецът разкри дали е знаел кои ще са останалите участници в предаването и по-точно дали е бил наясно, че Благо ще е от неговия отбор. 

Ето какво казва Валентинов:

"Кой беше Благо Георгиев? Доста различни величини сме. Дали ще е вътре или не - все ми е тая. Разликата между момчето и мъжа е, че момчето си разкопчава ципа навсякъде, а мъжът - не."

Вижте още: Ето кой е с най-голям хонорар в новия сезон на Survivor (СНИМКА)

Валентинов коментира и отношенията си със своята бивша любов Златка Райкова, на която той предложи брак на сцената на "Като две капки вода":

"Това беше преди 100 години, не мога да разбера защо ме връщат винаги толкова назад във времето. В България винаги пикантното е било водещо. Да плюеш по жена, с която си бил, е все едно да плюеш върху себе си."

ММА боецът влиза в предаването повече от подготвен и е сигурен, че ще се справи с всяка игра и всяко предизвикателство.

"Игрите за мен не представляват някаква трудност, без да ги подценявам. Според мен, най-трудна ще ми бъде социалната игра, тъй като сме свикнали в тези предавания да виждаме разни коалиции, задкулисни игри. Аз винаги влизам единствено и само за победа. И на ринга, и в живота. Но едно нещо не зависи от нас и това е Божията воля. Аз съм силен играч. Смятам, че съм го доказал. Вътре в предаването ще покажа на какво съм способен.", коментира Валентинов.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама
Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама