Много блясък на премиерата на "Mamma Mia! Отново заедно"


Много блясък на премиерата на "Mamma Mia! Отново заедно"
Снимка: Getty Images/Guliver

Световната гала премиера на продължението на едно от най-обичаните заглавия на десетилетието "Mamma Mia!" се проведе този понеделник, 16 юли, в Лондон. В изисканата обстановка на една от най-известните британски концертни зали "Хамърсмит Аполо" стотици избрани гости имаха уникалната възможност да гледат първата прожекция на дългоочаквания филм, да се срещнат с едни от най-обичаните холивудски актьори и да се потопят изцяло в атмосферата на лято, синьо небе и безкрайно гръцко море.

Носителите на "Оскар" Мерил Стрийп и Колин Фърт, ослепителните Аманда Сейфрид и Лили Джемс, както и много други звезди, част от голямото семейство на "Mamma Mia!", като Пиърс Броснан, Стелан Скарсгард и великолепната Шер също блеснаха на събитието. Във филма всички те се отличават с брилянтно актьорско присъствие и превръщат продукцията в една ненадмината наслада за сетивата и настроението на зрителите, а музиката на ABBA се превръща в негова емблема още след първата част от 2008 година.

ВИЖТЕ СНИМКИ ТУК!

За да отбележи премиерата на филма, саундтракът към "Mamma Mia! Отново заедно" излезе на 13-ти юли, 2018 г., седмица преди той да направи своята премиера и в киносалоните по света и у нас. Музикален продуцент на проекта е Бени Андершон от ABBA и във филма звучат някои от най-емблематичните и обичани песни на легендарната група, изпълнени от актьорите – Лили Джеймс, Мерил Стрийп, Аманда Сейфрид и певицата Шер (Фернандо).

В България Mamma Mia! Отново заедно ще превземе кината на 20 юли, а само два дни по-рано – на 18 юли, зрителите ще могат да се насладят и на премиерата на мюзикълa "МАММА МИА!", чийто сензационен дебют ще се случи на сцената на Софийската опера и балет, както и по време на фестивала "Опера на върховете" на Белоградчишките скали.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама