Моисей и Жана Бергендорф с ново видео


Моисей и Жана Бергендорф с ново видео

Днес е премиерата на новия сингъл на Моисей "Време" с участието на Жана Бергендорф. Песента доби популярност в рамките на двете големи музикални турнета, от които изпълнителите бяха част през лятото.

"В момента пиша новата глава от личната си музикална история и мисля, че именно "Време" е точното заглавие за нея и за песента“, казва Моисей, който е съавтор на музиката и лиричния текст с бийтмейкъра Александър Корабов, по-известен с псевдонима Бате Сашо. От самото начало Моисей и продуцентите му са единодушни, че това е най-подходящото звучене за общ проект с Жана, с която изпълнителят е не само колега, но и близък приятел.

За снимките на видеото екипът се доверява на режисьора Павлин Иванов-Bashmotion, чиято концепция е колкото семпла, толкова и провокативна. В един от кадрите участва и синът на Жана, малкият Леон, но не лицето, а само ръцете му имат "роля“ в сценария. По идея на режисьора героинята на Жана е превърната в творба на японското изкуство на връзване с въже шибари (или кинбаку) – техника, която за първи път се използва в български музикален клип. Шибари се базира на древното бойно изкуство ходжуджуцу, в което се е практикувало задържане на военнопленници с въже между XV и XVII век.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама