Моника си тръгна от "Фермата", край на любовната драма (СНИМКИ)


Моника си тръгна от "Фермата", край на любовната драма (СНИМКИ)
Снимка: bTV

Действията са по-важни от думите. Макар че актьорът Петър Петров твърдеше, че е влюбен в Моника Пепеланова и постоянно търсеше нейната компания във "Фермата", в крайна сметка гласува срещу нея и по този начин тя отпадна от риалитито.

Софтуерният инженер си тръгна от "Фермата: Нишката на живота" по bTV, след като премина през тежък отборен дуел на Арената и беше елиминирана от риалитито от своя тим "Елбетица". Глас срещу красивата участничка даде и съотборникът ѝ Петър, макар че има чувства към нея. Моника обаче не показа огорчение от решението на тима си.

"Вкъщи ще отнеса много любов и емоции. Преживях това, за което бях дошла. Във "Фермата" оставям хората, които имат по-дълбока мотивация от моята и им желая успех. Щастлива съм от това, което се случи, беше много забавно", каза тя.

Вижте още: Страшен скандал с Кичка Бодурова в Пловдив

Как премина битката

В третия отборен елиминационен дуел за сезона от страната на "Елбетица" се състезаваха Моника, Петър и продавачката на цветя Емилия Георгиева. "Канатица" влезе в сражението с учителката Теодора Тръндева, собственичката на автокъща Лилия Ел Абани и оператора на пристанище Георги Петров.

Първата битка за три пендара изправи Моника срещу Теодора. Съперничките трябваше да заковат пет дъски по мост, но и двете се справиха по-бавно и несръчно от очакваното. В стрелбата с голяма прашка по кубчета изстрелите на Моника бяха една идея по-силни и точни от хаотичите параболи на Теодора и "Елбетица" поведе с три на нула.

Във втората индивидуална битка за два пендара на Арената излязоха Петър от "Елбетица" и Георги от "Канатица". Двамата нарамиха чували, тежащи 20 процента от личното им тегло и десетки пъти изкачиха пирамиди от дървени стъпала. Докато Георги се бореше с изпитанието, останал почти без въздух, по-пъргавият Петър мина на следващия етап - подреждане на пирони върху опъната тел. Той отбеляза категорична победа за "Елбетица", а резултатът стана 5 на 0. В третата битка Емилия от „Елбетица“ мина по-бързо през тунел от колчета от Лилия от "Канатица", зелените добавиха още една точка към актива си и получиха важно психологическо предимство.

Резултатът обаче се промени след битката за знания, в която "Канатица" демонстрираха значително по-добра подготовка по история и взеха всички четири пендара. С повишено самочувствие червеният тим се хвърли в последния, решителен щафетен сблъсък за класически фермерски умения. Емилия и Петър от "Елбетица" се справиха отлично при цепенето на ритловица и рязане на греда, но съотборничката им Моника се забави фатално при коването на пирони. "Канатица" триумфираха с 9 на 6 и успяха да запазят отбора си цял.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама