На кого е посветен хитът "Гълъбо“


На кого е посветен хитът "Гълъбо“

"Песента "Гълъбо“ е посветена на сина ми, тя не разказва за любовни взаимоотношения между мъж и жена." Това сподели в ефира на Дарик радио "главният виновник“ да го има нашумелия напоследък нов български сингъл Вида Пиронкова.

Тя разказа, че най-голямото препятствие в случването на музикалния проект е било в това, че първоначално на Миро (който изпълнява вокалните партии) било много трудно да си представи как трябва да изпее текста, защото не е родител. Тогава Вида го посъветвала да я изпее по най-нежния начин, до шепот. Резултатът е налице – новият хит в българската музика "Гълъбо", който е плод на работата на изключителни професионалисти.

Песента е изпипана елегантно. Същото може да се каже и за видеоклипа. Автор на текста и композитор е Вида Пиронкова. Аранжиментът е дело на Светослав Лобошки, на пианото е проф. Людмил Ангелов.

Песента е под №1 от албума с авторска музика на Вида Пиронкова "Емпатия“. "Емпатия“ ще излезе през март. Той включва 17 песни и в него, освен Миро, участват Орлин Горанов, Мирослава Кацарова, Васил Петров, Катя Русенова, група "Атлас", Илия Ангелов, Марио Николов, Мария Грънчарова, големият актьор Васил Михайлов и Еделина Кънева.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама