Най-доброто в мен - разтърсващ разказ от Никълъс Спаркс


Най-доброто в мен - разтърсващ разказ от Никълъс Спаркс

Есента ще бъде нажежена от много любов, раздяла и стрaст от автора на "Тетрадката“ в най-новата продукция по роман на Никълъс Спаркс "Най-доброто в мен".

Историята на Аманда (Мишел Монагън) и Доусън (Джеймс Марсдън) съдържа всички присъщи на автора елементи, които го правят толкова обичан по цял свят. Романът "Моят път към теб", на който е базирана най-новата лента, се нарежда до "Тетрадката" в сърцата на феновете, както и по продажби в класацията на USA TODAY.

"Най-доброто в мен" разказва за изпепеляващата любов, която пламва между Доусън и Аманда – двама тийнейджъри, които живеят в абсолютно различни светове. В далечната 1984 г. те се запознават в училище и привличането се оказва по-силно от всички сили, които са против тях... До момента, в който богатото семейство на Аманда се намесва.

Двадесет години по-късно двамата се връщат в родния си град. И двамата са поели по своя път, но животът им не се е стекъл, както са очаквали. Нито единия от тях не може да се похвали с пълно щастие. Едно нещо обаче не се е променило – любовта помежду им. Съдбата им предоставя втори шанс да се изправят срещу силите, които са ги разделили десетилетия по-рано. Колко е силна любовта между Аманда и Доусън, след като веднъж вече не е оцеляла? Ще намерят ли сили да се изправят срещу всичко и всички – в "Най-доброто в мен" от 17 октомври в кината, когато е и световната премиера на филма.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама