Най-големите световни винени компании се събират в България за събитието SPRING WINE TASTING през май


Най-големите световни винени компании се събират в България за събитието SPRING WINE TASTING през май
Снимка: iStock/Guliver

Над 100 вина от най-големите световни марки ще представи специалното изложение SPRING WINE TASTING, организирано от „Домейн Бойар Интернешънъл“. По повод своята 25-годишнина компанията ще представи за първи път богатото си портфолио от вносни вина, като запознае почитателите на божествената напитка с интересни сортове и бландове от България, Франция, Италия, Чили, Нова Зеландия, Австралия и Южна Африка.

Изложението-дегустация ще посрещне всички свои гости на 11 май, сряда в залите на SEC - Sofia Event Center (Paradise Mall, ет. 3; бул. „Черни връх“ 100). SPRING WINE TASTING ще отвори врати в 12:00 ч. и ще продължи до 21:00 ч. Еднодневният форум ще представи богата селекция вина, както и програма от интересни майсторски класове, билетите за които тръгват в продажба на 18 април 2016 г., на online магазин.

За да представят вината си на SPRING WINE TASTING у нас пристигат представители на най-големите световни винени компании като Constellation Brands и Accolade Wines, както и собственици на прочути изби от портфолиото на „Домейн Бойар Интернешънъл“ от цял свят.

По време на еднодневния форум, срещащ производители и винени ентусиасти, организаторите са подготвили и специална изненада: вината на рок легендата СТИНГ, които за първи път ще бъдат представени в България. Освен тях, в един ден ще бъдат отворени над 100 вина от света и България – отлежали и млади реколти, нови етикети от познати и непознати винени райони, както и лимитирани реколти от вината на „Домейн Бойар“.

На SPRING WINE TASTING ще има още и атрактивна програма от презентации и майсторски класове, която ще ви даде възможност да научите повече за произхода на вината от всяка изба, както и за техните специфики. Предстоят ви вълнуващи срещи с класици, иноватори и легенди от световния винен елит и България.

Очаквайте скоро още подробности за програмата и интервюта с всички лектори на форума.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама