Най-после: Амазонките отидоха в Резиденцията (ВИДЕО)


Най-после: Амазонките отидоха в Резиденцията (ВИДЕО)
Снимка: Нова телевизия

Племето на Амазонките определено изстрада най-много в "Игри на волята", прекарвайки седмици наред на Дивата река, след което и в Стопанството. Дойде и тяхното време, като във вчерашния епизод племето на Амазонките спечели териториалната битка и най-накрая ще може да прекара седмица в луксозната Резиденция на "Игри на волята" 5.

Триумфалната победа донесе капитанът на жълтите - програмистът Момчил Василев, който реши светкавично финалния пъзел с помощта на домакинята Теодора Маринова. Тази победа за първи път ще позволи на най-изстрадалото племе и новопристигналия от Чистилището - Румен Радев, да се радват на всевъзможни удобства.

Вижте още: Андреа избухна в сълзи заради сватбата на Златка Райкова

Влизането на нов играч в екстремното риалити прикова вниманието на всички в началото на играта. Талантливата акробатка Виктория Пенелова, която се превърна в любимка на зрителите след перфектното си представяне срещу безстрашната Михаела на кастинг битката, вече е част от оредялото племе на Старейшините. Те загубиха четири воина в рамките на две седмици и се наложи да оцеляват на Дивата река. Новото попълнение даде сили на Денислава Великова, Мартин Николов - Елвиса, Краси Дунев и Благомир Мастагарков да си извоюват място в Стопанството.

Вижте още: Божана Кацарова се изпусна кой печели MasterChef (СНИМКА)

Гладиаторите, които доскоро не познаваха загубата в териториалните битки, претърпяха тежък провал. Грешка при разпределението на постове на капитана Калоян Митов изпрати червеното племе на Дивата река, където участниците ще се наложи да живеят в сурови условия за седмица.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама