Натали Имбрулия разтанцува София (видео)


Натали Имбрулия разтанцува София (видео)
Снимка: БГНЕС

Стотици меломани танцуваха и пяха във военния клуб в София в късните часове на неделната вечер. Виновна за това бе Натали Имбрулия.

Австралийската певица, модел и актриса гостува за пръв път в България, като София бе част от европейското ѝ турне, което стартира на 22 април в Москва и включва Берлин, Париж, Милано, Лондон...

Изпълнителката на всеизвестния хит "Torn" изнесе великолепен акустичен концерт, който ще остане дълбоко в сърцата на всички нейни фенове.

Шоуто на Натали продължи около час и половина, като тя едва успя да си тръгне, тъй като ѝ се наложи да излезе на два биса. Екзалтираните фенове на певицата надали бяха очаквали такъв развой на събитията дори и в най-смелите си мечти.

По време на концерта певицата не скри любовта си към Лондон, където живее и сега и изпя песента "Glorious", посветена именно на столицата на Обединеното кралство. Последва и "Shiver", както и песни от последния ѝ албум "Male". Заглавието не е случайно, тъй като това е албум, в който тя записва кавър версии на песни от творчеството на свои любими вокалисти, начело с Робърт Смит, Пит Тауншенд, Том Пети, Нийл Йънг и Кет Стивънс.

Едно е сигурно и то е, че Натали Имбрулия остави спомен, който феновете ѝ ще помнят дълго. Спомен, който ще ги накара да я чакат отново и отново.

Източник: БГНЕС

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама