Натали Трифонова става водеща на предаване


Натали Трифонова става водеща на предаване
Снимка: bTV

От 12 септември токшоуто COOLt се завръща в ефира на bTV с нов бляскав сезон. Всяка събота от 11 ч. новата водеща на предаването – винаги усмихнатата Натали Трифонова, ще посреща зрителите в новия му модерен дом, за ги отведе на пътешествие в света на музиката, киното, театъра и литературата и да ги информира за най-горещите новини от развлекателната индустрия.

С излизането по майчинство на Петя Дикова и Поли Гергушева, Натали Трифонова ще добави към метеорологичните прогнози и предизвикателството да посвети част от времето си на лайфстайл тематиката и всичко, което е COOLt.

Натали е добре позната на зрителите не само като част от екипа синоптици на bTV, но и като автор на рубриката "По света с Натали Трифонова" в предаването "Тази събота и неделя". Тя се присъединява към телевизията през 2016 г., с опит на водеща на прогнозата за времето, лайфстайл предаване и рубрика за позитивни истории. Признава, че любопитството е било водещо в началото на професионалния ѝ път, а днес приема телевизията като свой втори дом.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама