Ненчо Балабанов победи в "Като две капки вода"


Ненчо Балабанов победи в "Като две капки вода"

Ненчо Балабанов е победителят в третия сезон на "Като две капки вода”. След музикална битка с Криско, Фицата и Азис актьорът спечели първото място в единственото шоу за превъплъщения в България.

"Искам да благодаря на Господ, на моите родители и, разбира се, на невероятната публика”, беше коментарът на Ненчо, който не само получи признание, но и голямата награда – нов автомобил.

След победителя Филип Аврамов зае второ място, а Азис и Криско се наредиха на трета и четвърта позиция.

По традиция бяха раздадени редица награди, които оцениха таланта на звездите и екипа. Джуджи и Криско получиха приза Мис и Мистър Еволюция, а Жана и Азис си поделиха наградата Мис Секси. Наградата за Най-добро сценично поведение пък отиде при Фицата.

Сред звездите в "Като две капки вода” нямаше състезателен дух, затова за мен всички сме победители”, заяви след финала на шоуто Ненчо Балабанов в интервю за "На кафе” по Нова.

"Всички участници положихме страхотни усилия, работихме здраво и се забавлявахме много, което е най-важното. През цялото време работехме, забавлявайки се - от момента на влизане за грим до края на лайвовете, където излизахме изморени, но усмихнати до уши”, обясни той.

"Ще продължавам да работя в посока забавление - и в киното, и в театъра, и в музиката, за да правя хората щастливи”, отбеляза Ненчо Балабанов след победата му с преобразяването като Коцето Калки за песента "Векът на любовта”.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама