Невероятната трансформация на Стратимир от "Игри на волята" (ВИДЕО)


Невероятната трансформация на Стратимир от "Игри на волята" (ВИДЕО)
Снимка: Facebook

Един от най-колоритните участници в риалити предаването "Игри на волята", който със сигурност разтапя много женски сърца с перфектния си външен вид, е Стратимир от Варна. Той изненада всички, когато публикува своя снимка от преди години в социалните мрежи. Там той не само че няма мускули, но е с голямо коремче и в доста отпуснат вид. Снимката е тип "преди – сега" и показва невероятната трансформация на варненеца, която той е постигнал с много труд и упоритост.

Сега Стратимир изглежда повече от добре, свалил е много килограми и е качил мускулна маса.

"Ако някой ми беше казал преди 5 години как ще се чувствам и изглеждам в момента, нямаше да му повярвам. Преди бях мързелив и немотивиран дебелак. Надявам се ще извлечете нещо позитивно от моята трансфорамция.

Цял живот бях дебел... докато не реших че няма как да продължа в същия дух! Това е моята история!", пише той към поста.

Има и видео, което показва пътя, който е изминал Стратимир, за да постигне мечтаната фигура. С него той цели да мотивира повече хора да повярват, че всичко е възможно, стига да имаш силно желание и да положиш необходимия труд.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама
Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама