Никол Шерцингер издава най-личния си албум


Никол Шерцингер издава най-личния си албум

Никол Шерцингер e готова с новия си албум "Big Fat Lie", който ще излезе на 20-ти октомври 2014 от лейбъла RCA Records.

"Big Fat Lie" е най-личният проект на Никол, идващ директно от сърцето и душата й.

"Името на албума е вдъхновено от песента "Big Fat Lie", която означава много за мен. Всеки един от нас има своите трудни моменти в живота, които се опитва да скрие. Албумът разказва за личните ми битки през последните години, които бях обвила в лъжи и дълго време нямах смелостта да разреша. Но, когато човек осъзнае, че единственият правилен път е този на истината, започва да живее в хармония и мир със самия себе си“– обяснява Никол.

Новият албум включва пилотният хит сингъл "Your Love", супер чувствената "Electric Blue" с участието на рап изпълнителя T.I и вдъхновяващата "Girl With The Diamond Heart". ЮПосвещавам тази песен на всяко момиче, което се съмнява в себе си и се губи по пътя към собствената си същност“. Следва меланхоличната балада "Heartbreaker" и една от най-емоционалните песни на Никол в кариерата й - "Run".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама