Николета Лозанова става водеща в bTV


Николета Лозанова става водеща в bTV

Николета Лозанова, която водеше предаването "Поверително от NL" по TV7, се мести в конкурентната телевизия bTV, съобщиха от медията.

Екип от професионални папараци и тайнствен детектив ще дебнат звездите в новото предаване на "Папараци". То ще се излъчва всяка събота от 22.00 ч.

Николета Лозанова и нейният екип ще показват скрития живот на известните личности у нас. За целта тя ще работи заедно с над 15 професионални папараци, които ще разкриват VIP личностите в техните не толкова звездни моменти и ще ни представят доказателства за техните нови връзки, раздели и прегрешения.

"Аз самата имам амбициите да продължавам да откривам най-горещите новини от българския шоубизнес, да разплитам най-скандалните истории и да създавам сензации. През последната година се убедих, колко трудно се случва всичко това, колко усилия и ресурс са нужни, за да бъде доказана една нова любов или раздяла, но вкуса на успеха е несравним.

Самата аз попадам ежедневно в "измислени” истории на страници на родните таблоиди, ето защо осъзнавам необходимостта от подобен формат, който да показва истинските новини. Всички правим разликата между това да прочетеш в пресата, че две звезди са се влюбили и между това да ги видиш прегърнати на екран", коментира водещата на шоуто Николета Лозанова.

В продължение на един час, тя и екипът й ще проверяват слухове и ще разкриват тайните на известните. Специална роля в "Папараци" ще има и светската репортерка Лили (позната ви от "Поверително от NL), която ще бъде критично око и ухо по време на най-интересните светски събития през седмицата. Тя ще бъде агентът на предаването, чиято роля е да разкрива пред зрителите най-любопитното от звездния живот.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама