Никълъс Кейдж е неузнаваем (СНИМКИ)


Никълъс Кейдж е неузнаваем (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Никълъс Кейдж се е превъплъщавал в различни образи, като скоро ще го гледаме и като Дракула. Преди дни 58-годишният актьор беше заснет на снимачната площадка на филма "Renfield" в Ню Орлиънс. На кадрите той е много различен - с побеляло лице, лилаво червило и изкуствени дълги нокти.

Преди време Никълъс призна, че винаги е имал склонност към "откачени" герои. "Винаги съм се опитвал да се развивам в посока на сюрреализма. Просто винаги съм се стремял към това, което някои хора обичат да наричат "яростта на Кейдж" или някакви ненормални герои."

"Renfield" е по романа "Дракула" (1897) на ирландския писател Брам Стокър. Ренфийлд е обсебен от вампира пациент в лудница, който се храни с мухи и паяци и вярва, че пиенето на кръв ще му донесе безсмъртие. С такава молба той се явява пред Дракула. Ролята на Ренфийлд е поверена на Никълъс Холт.

В книгата неговият лекар описва Ренфийлд като "сангвиничен темперамент" и "голяма физическа сила", но също така е "болезнено възбудим" и преживява "периоди на мрачност, завършващи с някаква фикс идея, която не мога да разбера".

Режисьор на "Renfield" е Крис Маккей, а сценарият е дело на Райън Ридли. Планира се лентата да излезе през април 2023.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама