Носителите на Оскар ЛУННА СВЕТЛИНА и ЧАСОВЕТЕ по TV1000, Ендевър по Epic DRAMA от юли


Носителите на Оскар ЛУННА СВЕТЛИНА и ЧАСОВЕТЕ по TV1000, Ендевър по Epic DRAMA от юли
Снимка: Miramax

Носителят на 3 награди "Оскар" 2017-та, включително за най-добър филм, "Лунна светлина" е по TV1000 от днес, 1 юли, в 22:00. Очаквайте и "Часовете" с Мерил Стрийп, Джулиан Мур и Никол Кидман, също отличена с "Оскар" за ролята си – от 8 юли, в 22:00.

Еpic Drama пък залага на новия шести сезон на "Ендевър" – от 8 юли, в 22:30. Гледайте финала на пети сезон тази вечер от 22:30.

"Лунна светлина"

Понеделник, 1 юли, в 22:00 ч.

Режисьор: Бари Дженкинс

В ролите: Махершала Али, Наоми Харис, Треванте Роудс

Година: 2016

Вечна история за връзката между хората и себеопознаването, "Лунна светлина" разказва за живота на млад чернокож мъж от детството до зрелостта, който се опитва да намери своето място, израствайки в престъпен квартал в Маями.

"Часовете"

Понеделник, 8 юли, в 22:00 ч.

Режисьор: Стивън Долдри

В ролите: Мерил Стрийп, Никол Кидман, Джулиан Мур

Година: 2002

Историите на три жени от различни епохи - писателката Вирджиния Улф, домакиня от 50-те години и съвременна редакторка на книги, са свързани посредством общите им копнежи и страхове. Техните завладяващи житейски пътища се преплитат и стигат до момент на споделено разкритие.

"Зелена зона"

Понеделник, 15 юли, в 22:00 ч.

Режисьор: Пол Грийнграс

В ролите: Мат Деймън, Грег Киниър, Брендан Глийсън, Ейми Райън, Халид Абдала

Година: 2009

Политически трилър, вдъхновен от книгата на Раджив Чандрасекаран "Imperial Life in the Emerald City", която се фокусира върху напрежението в Ирак между Зелената зона, където се намират войските, и опасните улици на Багдад след свалянето на Саддам Хюсеин.

"Ендевър"

Сезон 6: 4 епизода x 60 мин.

В ролите: Шон Еванс, Роджър Алам, Джеймс Брадшоу, Шон Риги, Антон Лесър

1969 г.: След разпускането на Оксфордската градска полиция и сливането ѝ с жандармерията на долината на Темза в края на пети сезон познатите ни герои се опитват да свикнат с различните си нови роли.

Ендевър неохотно се е установил в изолиран провинциален пункт и води уседнал живот. Търсдей има нова позиция в строгата полицейска станция на Касъл Гейт, присъединявайки се към бившия им враг - полицейски инспектор Рони Бокс и новия му помощник полицай Алън Джаго. Междувременно Стрейндж е заел мениджърска роля в дивизията, а Брайт е понижен в пътна полиция. Джоан се е установила обратно в Оксфорд и се обучава да работи в социалните услуги под ръководството на новата управителка Вив Уол.

Лятото на любовта е свършило необратимо и окончателно и 1969 г. обещава да е по-мрачна и драматична отвсякога. Въпреки раздялата им обаче, убийството на полицай Джордж Фанси все още не дава мира на бившия полицейски екип от Оксфорд, тъй като случаят остава нерешен.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама