Нов български сериал събра Руши Видинлиев и Весела Бабинова


Нов български сериал събра Руши Видинлиев и Весела Бабинова
Снимка: bTV

Тази пролет bTV ще излъчи най-новия сериал в портфолиото си - "Мен не ме мислете", чийто снимки вече започнаха. Участие в най-новата продукция ще вземат Руши Видинлиев, Весела Бабинова, Дария Симеонова, Иван Юруков, Деян Ангелов, Ирина Митева, Любомира Башева, Владимир Люцканов и др.

Продукцията поставя на фокус проблемите, емоциите и въпросите на съвременния човек, като ги поднася по уникален начин – чрез майсторско комбиниране на хумор и драма, вълнуващи сюжети и силни, и пълнокръвни герои, в които всеки може да се отрази.

"В основата на историята е сблъсъкът на два свята – този на обикновените хора, справящи се с ежедневните си проблеми, които ограничават тяхната възможност за развитие, и този на хората с материални възможности, които често се оказват в капана на страстите, чрез които компенсират личностните и духовните си липси. Сериалът ще грабне и с невероятната игра на уникални български актьори, някои от които гастролират на малкия екран за първи път", коментира Христо Хаджитанев, директор "Програма" в bTV Media Group.

"Мен не ме мислете" разказва на зрителите историята на една необикновена разведена жена, която винаги търси справедливостта и успява да стои с високо вдигната глава, независимо от проблемите, които я преследват постоянно. Стремежът ѝ за правда я вкарва в чести конфликти с околния свят, което ще се промени с появата на нов мъж в живота ѝ – пълна противоположност на всички нейни принципи и очаквания.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама