Новата Кари Брадшоу


Новата Кари Брадшоу

След като в началото на годината беше потвърдено, че любимият ни сериал "Сексът и градът" се завръща, започнаха спекулации коя актриса ще се превъплъти в образа на младата Кари Брадшоу.

Новите епизоди ще фокусират вниманието върху Кари, докато тя е гимназистка. Затова и няма да видим познатата ни Сара Джесика Паркър.

Имаше слухове, че главната роля може да бъде поверена на Блейк Лайвли или на Майли Сайръс. Вече всичко е ясно. В новия проект ролята на Кари ще бъде изиграна от Анна София Роб.

18-годишната актриса стана известна след участието си във филма на Тим Бъртън "Чарли и шоколадовата фабрика". Тя се е снимала още в сериала "Samantha: An American Girl Holiday", както и в лентата "Soul Surfer", която разказва за живота на сърфистката Бетани Хамилтън, която губи ръката си, след като е нападната от акула.

Новите епизоди на "Сексът и градът" ще бъдат базирани върху книгата "Дневниците на Кари" от Кандис Бушнел, която е и създателка на сериала. Те ще разказват за годините на главната героиня в гимназия в Манхатън през 80-те години на миналия век, когато открива любовта и живота в големия град.

"Вниманието е съсредоточено главно върху Кари Брадшоу и върху това каква е била тя на 16-17-годишна възраст. Лентата проследява как тя започва да пише, как се влюбва в Манхатън.

"На 16 години Кари открива първата си любов и това не е момче, а Манхатън. Другият уникален аспект, разбира се, е времевият период", сподели Том Шерман от телевизия CW пред сп. "Ентъртейнмънт Уикли".

Нямаме търпение за продължението на култовия сериал, макар че Сара Джесика Паркър определено ще ни липсва!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама