Новият сезон на "Като две капки вода" без Рачков


Новият сезон на "Като две капки вода" без Рачков
Снимка: Нова телевизия

Шоуто "Като две капки вода" се завръща с нов сезон тази пролет по Нова телевизия, но без Димитър Рачков като водещ, научи в. "24 часа". Все още не се знае каква е причината той да не бъде вече част от предаването, в което си партнираше с Васил Василев - Зуека.

Припомняме, че Рачков не беше водещ и на втория сезон на "Маскираният певец", чийто продуцент отново е Маги Халваджиян.

Тази пролет Нова тв ще пусне и 11-ия сезон на "Откраднат живот" - най-дълго излъчвания български сериал. Екипът му започна снимките по него още през декември, а в новите епизоди ще се завърнат обичаните актьори Мартина Вачкова, Владо Пенев, Наум Шопов и много вероятно, както и в предишните сезони, да има няколко гост-звезди.

Криминалната драма "Братя" с Калин Врачански също ще има продължение. Втори сезон бе предвиден с финала на първия, а работата по него предстои съвсем скоро.

Би Ти Ви също подготвя няколко български продукции. Очаква се съвсем скоро в ефира ѝ да се завърне комедийният сериал "Съни бийч", който тръгна през пролетта на 2020, но бе спрян след програмните промени заради коронакризата. Главните роли в него са поверени на Иво Аръков, Бойко Кръстанов, Явор Бахаров, Евелин Костова, а действието, както подсказва и заглавието, се развива в Слънчев бряг.

Иво Аръков ще участва в още един сериал на Би Ти Ви - "Белези". Снимките по него започнаха през октомври. С "Белези" дебюта си в български сериал прави Вера Йорданова, която е участвала в няколко американски кинопродукции. Тя ще си партнира с Валентин Ганев и съпружеската двойка Анастасия Лютова и Пенко Господинов.

Катето Евро, Ицо Хазарта, Любен Дилов и Славена Вътова ще са жури и в седмия сезон на забавното шоу "България търси талант". Кастингите за него вече започнаха при спазване на противоепидемичните мерки - всички оценяващи стоят на разстояние един от друг, а желаещите да участват могат да показват уменията си не само на живо, а и онлайн. Предаването също ще е част от пролетната програма на Би Ти Ви, която се очаква да започне от 1 февруари.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама