Новият спектакъл на Камен Донев с премиера на "София Моно" 2021


Новият спектакъл на Камен Донев с премиера на "София Моно" 2021
Снимка: ПР

Театралният фестивал "София Моно" се завръща по-свеж от всякога - със страхотни моноспектакли и с цели три премиерни заглавия в програмата на единадесетото му издание. От 1 до 22 юни в уютния парк на "Военна Академия" в София, на открито и за първи път, феновете на събитието ще могат да видят "Лекция 3 Възгледите на един учител за силата на словото" - най-новият моноспектакъл на Камен Донев, който ще се играе на 10 и 13 юни от 21 ч.

Премиерен в програмата на фестивала ще е и моноспектакълът "На живо" на Александра Сърчаджиева - на 15 юни. Той е по текст на Яна Борисова и с режисьор Димитър Коцев-Шошо. Биографичната пиеса, която разказва за най-трудните и най-хубавите мигове в живота на актрисата, ще разкрие несподелени досега моменти, които ще изненадат дори близките ѝ.

"Мистериите на Траките" е заглавието на третата премиера, която Драматичен театър "Любомир Кабакчиев" град Казанлък ще представи на 16 юни. Постановката е по стихове и сценарий на Димитър Кабаков, режисьор и хореограф е Светлин Ивелинов и с участието на актьори от трупата на театъра.

В рамките на тазгодишното издание на фестивала на моноспектаклите и малките театрални форми зрителите ще се срещнат с прекрасни, талантливи и любими актьори, сред които са още Виктор Калев, Ненчо Илчев, Димитър Живков, Николай Урумов, Аня Пенчева, Мариан Бачев, Александър Кадиев, Тончо Токмакчиев, Кирил Ефремов, Яна Огнянова и други, в едни от най-добрите спектакли от театралния афиш.

Всички събития ще са с начален час 21:00 ч., с изключение на детските спектакли - мюзикълът "Алиса в Огледалния Свят" на "Бон-Бон Мюзик" на 1 юни ще започне в 19:30 ч., детското представление "Маргаритка" на 5 юни по идея на Виктория Терзийска е от 18:00 ч., балетните спектакли на Балет "Тиара" на 6 юни са от 11:00 и 17:00 ч., а "Магическият шоу-спектакъл" на Ненчо Илчев на 17 юни е от 18:00 ч.

Вижте ПРОГРАМАТА на "София Моно 2021" от 1 до 22 юни:

1 юни - "Алиса в Огледалния Свят" - мюзикъл за деца и с участието на децата от "Бон-Бон Мюзик" – начало в 19:30 ч.

1 юни (Денят на детето) от 12:00ч. с вход свободен ще се играе представлението "Да играем на театър" – гостуващ детски спектакъл на театър "Л. Кабакчиев" град Казанлък. Той ще бъде с жестомимичен превод, осигурен от партньори - фондация "Ардус" и фондация "Яника"

3 юни - "Лалугер" - моноспектакъл Николай Урумов

5 юни – "Маргаритка" – детско представление от 18:00 ч.

6 юни – балетни спектакли на балет "Тиара" от 11:00 и 17:00 ч.

6 юни - "Закуска в Тифани" - киновечер

8 юни - "Жената е странно животно" - моноспектакъл Яна Огнянова

9 юни - "Живак" - моноспектакъл Димитър Живков

10 юни - премиера - "Лекция 3 за силата на словото" - Камен Донев

11 юни - "Аз, досадникът" - с Мариан Бачев, Александър Кадиев и други

13 юни - премиера - "Лекция 3 за силата на словото" - Камен Донев

15 юни - премиера - "На живо" - моноспектакъл Алекс Сърчаджиева

16 юни - премиера - "Мистериите на Траките" - спектакъл на Театър "Любомир Кабакчиев", град Казанлък

17 юни - Магическият шоу-спектакъл на Ненчо Илчев от 18:00 ч.

19 юни - "Преподавай трудно" - моноспектакъл на Яна Огнянова

20 юни - "Тя, той и още двама трима" - с Аня Пенчева, Тончо Токмакчиев, Александър Кадиев, Кирил Ефремов, Ненчо Илчев и Тихомир Благоев

21 юни - "Мъжка Задушница" - моноспектакъл на Николай Урумов

22 юни - "Грамофонът" – моноспектакъл Виктор Калев

"София Моно" 2021 ще посрещне ценителите на театралното изкуство в едно от най-прекрасните и магични места на открито, на които може да се случва театър. В парка на "Военна академия Г.С.Раковски" ще бъдат спазени всички мерки и препоръки във връзка с превенцията и борбата срещу COVID-19, както и процентното ограничение на допустимия брой зрители на спектаклите.

Билетите за спектаклите в програмата на "София Моно" 2021 се пускат в продажба ексклузивно в мрежата на Ticketportal.bg, а цената им е от 10 до 50 лв. според датата и мястото. Могат да се закупят също от бензиностанции ОМВ, книжарници Booktrading, Office1Superstore.

В дните на фестивала, пред входа на Военна академия откъм бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", където е и входът към театралната сцена, ще има мобилна Билетна каса, която ще работи от 19:00 – до 21:30 ч.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама