Новото парче на Мастило с по-агресивно звучене


Новото парче на Мастило с по-агресивно звучене

"Прости ми" е най-новото парче на Мастило, има различна концепция от последните им хитове и ново за групата звучене, вдъхновено от световните музикални тенденции на 2015 година.

За Вики "Прости ми" е много специална песен. Текстът и звученето и истински я докосват. Тя казва, че е я изпява в най-точния момент и споделя искрено емоцията на песента.

Автор на музиката и текста е Нина Илиева, която беше в отбора на Вики в музикалният формат “Гласът на България”. “Прости ми” е специален подарък от Нина за Мастило.

“Прости ми" има по-агресивно звучене, с повече енергия и е микс от стиловете поп и дръм енд бейс. Този тип звучене не типичен за групата, но според Краси много им отива и има смисъл да правят още авторска музика в тази посока.

“Прости ми” разказва историята на една любов.

“Когато я написах, навън валеше, бяхме само аз и едно пиано и така се появи “прости ми, че обичам да обичам само теб”, разказва авторката на парчето Нина Илиева.“.Отне ми известно време да осъзная каква точно означават тези думи за мен. В прав текст – започвам да обичам себе си, за да мога да обичам и другите.”

Нина е на 25 години и е от Разград, прави PhD по биофизика в Италия и пише музика и текстове, защото обича и защото те сами идват при нея. Чрез тях изразява себе си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама