Обичат ли се още Алекс Богданска и Дани Петканов


Обичат ли се  още Алекс Богданска и Дани Петканов
Снимка: Нова телевизия

Тази вечер във VIP Brother live любовта ще се завърне в Къщата, но  ще бъде застрашена отново заради скандалните разкрития на някои от съквартирантите.

Отношенията между бившите гаджета Дани Петканов и Алекс Богданска преминаха през различни състояния от старта на шоуто. В началото двамата подходиха един към друг с размяна на хапливи реплики, след това преустановиха приятелството си и близостта от него. Двамата съумяха и да си простят за грешките, но вътрешните им притеснения да не се наранят отново не спираха да ги тормозят.

Тази вечер ще разберем дали Дани и Алекс са готови отново да отворят душите си, да оставят всички грешки в миналото и да започнат на чисто в името на любовта.


Каквото и да решат обаче, заплахата от външни фактори отново ще бъде реална. Наранени от номинациите и аргументите, които Александра отправи към Цуни и Сашка, те ще предприемат отрицателна кампания срещу нея. Цуни ще заплаши да изкара още демони от миналото и да разкаже шокиращи факти от любовния живот на Алекс, за които никой не подозира, а Сашка услужливо ще го подкани да го направи, за да разкрие истинското ѝ лице.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама