Очарователната Donna с чисто нов проект


Очарователната Donna с чисто нов проект

Най-новият проект на очарователната изпълнителка Donna е вече факт. Парчето се казва "Надали" и  вече успя да си спечели доста фенове.

Музиката, текстът и аранжиментът са дело на Владислав Колев – Daze. Режисьор на видеото е Добромир Николов, а продуцент самата Donna.

"Надали" е доста провокативен проект .Той има за цел да покаже увереността на една жена да отстоява позицията си и да уважава себе си. Във видеото откриваме имиджови кадри, имащи за цел да акцентират върху женската красота, сила и независимост. Две екзотични дами партнират на Donna във видеото.

Първите коментари за новият проект в социалните мрежи и в YouTube са доста положителни. Проявява се голям интерес и определено се харесва.

Чаровната панагюрка сподели, че тя и нейният екип получават поздравления за смислените текстове, чувството за ритъм, високият професионализъм и качество на работа, които лъхат от всички представени до момента проекти.

Donna е млад и амбициозен изпълнител. Всъщност цялото й име е Донна Бангьозова. Родена е в Панагюрище и още като малка осъзнава любовта си към музиката. Това не остава скрито за родителите й, чиято подкрепа е и причината Donna да се захване с пеене. Сега Donna е студентка в Националната музикална академия "Панчо Владигеров“ и вече е една от новите надежди на родната музикална сцена. до момента има няколко музикални проекта, някои , от които са в колаборация с други изпълнители.

Най-голямата мечта на талантливата изпълнителка е: "Да покоря света с гласа си!"

Донна обещава на феновете си, че това е само началото и съвсем скоро ще ни изненада с ново музикално произведение в колаборация с един утвърдил се неин колега!

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама