Официално! Ерос Рамацоти идва в България


Официално! Ерос Рамацоти идва в България
Снимка: Getty Images/Guliver

Признатият за най-успешен италиански певец и композитор на всички времена се завръща с грандиозен THE BEST OF концерт в София. Идолът от Ботуша ще се срещне с многобройните си фенове у нас на 26 септември 2015 година от 20.00 часа в "Арена Армеец".

Концертът е част от неговото световно турне. Този път благодарение на организаторите – "Жокер Медиа”, многобройните му почитатели у нас, които чакаха тази среща от 2006 с него, ще бъдат зарадвани не само с най-доброто от кариерата на неустоимия Ерос Рамацоти, но и с изключително грандиозно шоу, което засега се пази в тайна от страна на мениджмънта на артиста.

Рамацотти е известен и с многобройните си световни хитови дуети като тези с: Тина Търнър, Шер, Анастейша, Рики Мартин, Никол Шерцингер, Анди Гарсиа, Андреа Бочели, Лаура Паузини и много други. Известен е и с това, че във всички негови аудио и “лайв” продукции той не щади средства и инвестиции, канейки за гост-музиканти едни от най-добрите музиканти в света като Стив Вай, Реджи Хамилтън,Карлос Сантана,Джон Спенсър и много други.

Многократно е споделял, че мястото, където се "обяснява в любов “ на своите фенове - е сцената. А на сцената не обича да се преоблича повече от два пъти (зависи от това какво е времето), тъй като за него акцентът е музиката и публиката.

Обожава гривни и часовници, винаги е точен и спектаклите му започват в точно обявения час. Изключения няма.

Не крие своите слабости извън музиката: футболът и красивите жени, но винаги уточнява с лека усмивка: "аз съм италианец". Малкото хора, които допуска до себе си, го знаят като изключително сърдечен и добронамерен, презира предателството във всичките му нюанси, много чувствителна и ранима душа, която излива цялата си емоция в музиката.

Относно “митовете в музиката”, за какъвто е считан и самият той, Ерос Рамацотти уточнява в автобиографичната си книга: “Понякога музиката те митологизира, превръща те в идол и ти отнема цялата човечност. Помни обаче, че преди да бъдеш певец, си човешко същество.....”.

Билетите за концерта на Ерос Рамацотти са на цени от 60 до 150 лв.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама