Официално: Габриела Наплатанова напуска bTV


Официално: Габриела Наплатанова напуска bTV
Снимка: bTV

Във връзка със запитвания към bTV Media Group, потвърждаваме, че считано от 9 май 2022 г. Габриела Наплатанова се разделя с телевизията по взаимно съгласие поради назначението ѝ за член на Съвета за електронни медии (СЕМ).

Габриела е заедно с bTV още от създаването на медията и е едно от най-разпознаваемите лица на bTV Новините. Голяма част от енергията си посвещава на отразяването на въоръжени конфликти от горещи точки – Македония, Косово, Ирак и Афганистан. Сблъсква се с последиците от терора и на летищата в Сарафово и Истанбул. Името ѝ стои зад хиляди разказани човешки истории и големи журналистически проекти на военни теми, отличени с множество награди.

"От името на целия екип благодаря на Габриела за отличната ѝ работа и нейния безспорен принос за утвърждаването на bTV Новините като нюзрума с лидерска позиция на телевизионния пазар в страната“, каза Антон Хекимян, директор „Новини, актуални предавания и спорт“ в bTV Media Group. „Ще ни липсва отдадеността и опитът на Габи като старши репортер в bTV новините, но уважаваме нейното решение. Пожелаваме ѝ много успехи в бъдещите начинания и вярваме, че ще продължи да работи за отстояването на най-високи професионални стандарти!", допълва Хекимян.

Самата Наплатанова също коментира новата си длъжност в СЕМ.

"Скъпи приятели, след четвърт век професионален стаж слагам телевизионната си кариера на пауза.

Благодаря на БТВ за невероятните възможности, които ми даде да сбъдна мечтите си и да осъществявам проекти, за които дори не съм мечтала.

Приех предизвикателството да бъда част от СЕМ и благодаря на президента Румен Радев за оказаното доверие.

Надявам се да създадем силен екип с останалите членове на Съвета и да отговорим на сериозните очаквания към работата на медийния регулатор", написа тя в личния си профил във Facebook.

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама