Оперирали са Нанси Карабойчева заради контузия от "Фермата" (СНИМКИ)


Оперирали са Нанси Карабойчева заради контузия от "Фермата" (СНИМКИ)
Снимка: bTV

"Мис България" 2013 Нанси Карабойчева беше принудена да си тръгне от "Фермата" по медицински причини. 30-годишната красавица получи тежка травма на коляното и не можа да продължи играта си в риалитито. Преди да напусне, със сълзи в очите тя сподели пред останалите участници, че изключително много съжалява, че се налага да напусне така. 

"Исках да съм пример за силна жена, която може да пребори клишетата, да излезе от рамките и да покаже, че може да се справи с всичко", заяви тя.

Вижте още: Моника от "Игри на волята" остро захапа Елвиса (ВИДЕО)

Преди броени часове съпругата на волейболиста Добромир Димитров сподели в социалните мрежи повече информация за операцията, през която е преминала. Тя публикува и няколко снимки, на които се вижда състоянието на крака ѝ.

Публикуваме поста на Нанси без редакторска намеса:

"Операцията ми беше направена преди 2 седмици. Възстановявам се, но ще е необходимо доста време. Още съм с патерици, вече втори месец. След 20-30 дни ще започна да стъпвам по малко на крака. 

Финална оценка на щетите: скъсана предна кръстна връзка (изградиха ми я изцяло от сухожилие от задното ми бедро), скъсан менискус (зашиха го), пукната кост и нарушения по латералните връзки - колатералната по-леко, което трябва да зарасне само, и медиалната (вътрешната) по-сериозно, като ще я наблюдаваме дали ще се възстанови напълно. На което страшно много се надявам, за да не са необходими допълнителни интервенции. 

Период за възстановяване: 9 месеца, след които ще мога отново да започна да водя по-активен начин на живот. Като аз се познавам добре и работя със страхотен рехабилитатор, така че вярвам, че периодът ще е около 6 месеца, защото постигнахме много още преди самата операция. 

Нямам търпение да вляза отново във фитнеса, да поиграя волейбол, но най-вече да потичам с Мати и Йони, или просто да отидем на разходка."

Вижте още: Актрисата Искра Донова очаква първа рожба (СНИМКИ)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама